Over ons

Born and raised in The Hague City.

Voordat ik begon met het maken van ‘NIX Peanut Butter Bar’ was ik ruim 25 jaar werkzaam op diverse scholen in Den Haag. Eerst als gymleraar en later als begeleider van kinderen en leerkrachten. Een fles wijn en een avond filosoferen over wat we nog zouden willen in ons leven zorgde ervoor dat we besloten om een lange reis te maken met ons gezin. Daarom eind 2016 ontslag genomen, auto verkocht, rugzakken gepakt en op pad gegaan. Toen we in 2019 terugkwamen hadden we heel veel gezien, geleerd en geproefd van de wereld.

NIX Peanutbutter bar wordt met veel liefde en zorg bereid en vers gemaakt. Vandaar dat je onze Guilty Pleasure met een gerust hart kunt eten.
Nick P. Nut
Head of Bar

Een van de lekkerste dingen aten we na een prachtige hike in ‘Arches National Park’ Utah. De ‘peanut butter bar’.

Nou smaakt na een hike bijna alles heerlijk maar dit was iets van een andere planeet. Volgende dag naar ‘Canyonlands National Park’ en in de middag weer een PBB.

Terug in Den Haag onze ‘sneeky boots’ aangetrokken en een mail gestuurd. Uiteraard worden recepten niet zomaar gedeeld. Toen ik uitgelegd had dat we van alle landen die we bezoeken een gerecht proberen na te maken en dat zij op nr. 1 voor de VS stonden, kregen we het! Na wat experimenteren met de ingrediënten is de ‘NIX’ Peanut Butter Bar geboren.

Ray en Sanna van ‘The Chocolate Shop’ op de Mient waren zo lief om hem als ‘try out’ in de winkel te leggen. Daar werden al onze verwachtingen overtroffen en is de ‘NIX’ inmiddels een veel gevraagd product geworden naast de overheerlijke chocolade van ‘The Chocolate Shop’ zelf natuurlijk.

Scroll naar boven
Scroll naar top